• Haberler
  • Spor
  • Trabzonspor 4-2 Gaziantep Maç Özeti ve Golleri İzle!

Trabzonspor 4-2 Gaziantep Maç Özeti ve Golleri İzle!

Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor ile Gaziantep karşı karşıya geldi. 6 gol atılan maçta Trabzonspor 2-0 yenik iken 18 dakikada attığı 4 golle galip gelmeyi başardı. Maçta 3 gol atan Onuachu geceye damga vuran isim oldu.

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yi ağırladı. Papara Park'ta oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-0'dan geri dönerek 4-2 kazandı. Maçta açılışı 12. dakikada Sorescu yaptı ve Gaziantep FK 1-0 öne geçti. 21. dakikada ise Dragus'un şık golünde konuk ekip farkı iki yaptı ve Trabzonspor evinde 2-0 geriye düştü.

TRABZONSPOR'DAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ!

İlk yarıda başka gol çıkmazken devreye arasına 2-0'lık Gaziantep FK üstünlüğü ile girildi. İkinci yarıda ise Trabzonspor geri döndü. İlk olarak 50. dakikada Paul Onuachu ile fark 1'e indi. 65. dakikada Enis Bardhi beraberliği getirdi. Golden hemen 1 dakika sonra sahneye tekrar Paul Onuachu sahneye çıktı ve Trabzonspor 3-2 öne geçti. Maçı adeta değiştiren isim olan Onuachu durmak bilmedi 68. dakikada hat trick yaparak kendisinin 3 takımının 4. golünü attı ve bordo mavililer 4-2 öne geçti.

TRABZONSPOR 3.SIRAYA YAPIŞTI!

Maçın geri kalanında başka gol çıkmazken Trabzonspor karşılaşmayı 4-2 kazandı. Bu skorla Trabzonspor puanını 58 yaparken Gaziantep FK 34 puanda kaldı. Trabzonspor bu galibiyetle 3.sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme