• Haberler
  • Spor
  • Aziz Yıldırım Luka Modric'i Fenerbahçe'ye mi Getirecek?!

Aziz Yıldırım Luka Modric'i Fenerbahçe'ye mi Getirecek?!

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Luka Modric takımdan ayrılıyor. İspanya'da Real Madrid forması ile rekorlara imza atan Modric sezon sonunda yeni bir takımla anlaşma imzalayacak. Modric'in gideceği takımlar arasında Fenerbahçe'nin olma ihtimali de var!

Süper Lig'de bu sezon büyük başarıya imza atarak 93 puan toplayan ancak Galatasaray'ın gerisinde kaldığı için eleştirilen Fenerbahçe'de yakın zamanda başkanlık seçimi yaşanacak. Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçmesi beklenen başkanlık yarışından Aziz Yıldırım galip gelirse Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho olacak. Bugün sosyal medyada yapılan bir paylaşımda Jose Mourinho Luka Modric için özel ifadeler kullanarak onu övmüştü. Jose Mourinho Modric için "Luka Modric, futbolun güzelliği. Luka, benim gururum çünkü kimse onun Real Madrid'in oyuncusu olduğuna inanmıyorken onu Real Madrid'e transfer ettim" dedi. Bu açıklamalarından sonra Modric'in Jose Mourinho ile birlikte çalışma durumu gündeme geldi. Eğer Jose Mourinho Fenerbahçe'ye gelirse Luka Modric'i de kadroya alma ihtimali bulunuyor.

İSPANYOL BASINI DA YAZDI! GALATASARAY DA TALİP!

İspanyol basınında yer alan iddiaya göre, Süper Lig'de şampiyonluk için büyük bir rekabet içerisinde olan Galatasaray ve Fenerbahçe, Luka Modric'i kadrosuna katmak için de birbirlerine rakip oldu. Ancak Modric'in Mourinho ile çalışma ihtimalinin daha yüksek olmasından dolayı Modric'in Fenerbahçe'ye gelme şansı daha fazla.

Real Madrid'in yaklaşık 12 yıldır formasını giyen Luka Modric ile sözleşme yenilemeyeceği ve 38 yaşındaki futbolcuya sezon sonunda teşekkür edeceğinin kaydedildiği haberde, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, dünyaca ünlü orta saha için devreye girdiği öne sürüldü. Her iki takımın da menajerler aracılığıyla nabız yokladığı iddia edildi.

Luka Modric'e resmi teklif hazırlığında olduğu belirtilen Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncuya senelik 3.5 milyon Euro civarında bir teklif yapmayı planladıkları aktarıldı.

Luka Modric bu sezon Real Madrid'de 29 maça çıktı. Başarılı futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol attı. Ayrıca 6 da asist yaptı.

Bakmadan Geçme