• Haberler
  • TV
  • Aslı Hünel İle Gelin Evi Ezgi Yalçın Kimdir? Kaç Puan Aldı?

Aslı Hünel İle Gelin Evi Ezgi Yalçın Kimdir? Kaç Puan Aldı?

Aslı Hünel İle Gelin Ev Ezgi Yalçın kimdir? Ezgi gelin rakiplerinden kaç puan alacak? Ezgi gelin eşiyle olan ilişki testinde istediği puanı alabilecek mi? Ezgi Gelin'in çeyizi rakiplerinden kaç puan alacak?

Haftanın sonunda kazanan gelin 50 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

ÇEYİZLER SERGİLENECEK

Mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girmeye hazır yeni evli gelinler, bu program tam size göre. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın’ı kazanmak için kıyasıya yarışıyor.

Gelin Evi Ezgi Yalçın Kimdir? Kaç Puan Aldı?

EZGİ YALÇIN KİMDİR?

24 yaşında olan Ordulu gelinimiz 5 yıllık ve ev hanımıdır. Ezgi gelin çeyizleri ve ec dekorasyonı ile rakiplerinden istediği puanı alabilecek mi?

Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

Gelin Evi Ezgi Yalçın Kimdir? Kaç Puan Aldı?

EŞLER ARASI İLİŞKİ TESTİ

Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü bir düzine çeyrek altını kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. Ayrıca ev sahibi olan gelin, kendisine yapılan ilişki testini geçebilirse 1 altın daha kazanma fırsatını yakalayacak.

Aslı Hünel İle Gelin Evi Ezgi Yalçın Kimdir? Kaç Puan Aldı?

EZGİ GELİN PUAN TABLOSU

ÇİĞDEM GELİN: 2 PUAN

SİNEM GELİN: 3 PUAN 

İREM GELİN: 3 PUAN 

BEREN GELİN: 2 PUAN

Bakmadan Geçme