• Haberler
  • Siyaset
  • Erdoğan-Özel Görüşmesindeki Boş Koltuk Ne Anlama Geliyor?

Erdoğan-Özel Görüşmesindeki Boş Koltuk Ne Anlama Geliyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Ak Parti Genel Merkezinde ki görüşmesine boş koltuk damgasını vurdu. Erdoğan'ın yanında yer alan boş koltuk ne anlama geliyor? boş koltuk mesaj mı içeriyor? boş koltuk kimin için konuldu gibi sorular en çok aranan ve merak edilen konu oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti. Kritik görüşmeden ilk fotoğraflar paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflarda üçüncü bir koltuk olması ve o koltuğun boş olması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.  Kabulde, CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan ile Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş da yer aldı.

BOŞ KOLTUK GÜNDEM OLDU

CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan'ın sağ tarafında oturdu. Görüntülerde Erdoğan'ın sol tarafında boş bir koltuk yer aldı. 

Erdogan-Özel Görüşmesindeki Boş Koltuk Ne Anlama Geliyor?Koltukla alakalı herhangi bir açıklama yapılmazken, Erdoğan'ın Özgür Özel'i direk yanın oturtmak yerine böyle bir yönteme başvurulduğu iddia edildi. 

Sosyal medyada konu ile alakalı yapılan yorumlar şu şekilde; 

Salon düzeninde iki genelbaşkan için birer koltuk konulması durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in yanyana eşit açılarda oturması gerekecekti, bu düzayn ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ortada tek başına oturması sağlanmış oldu. 

Bakmadan Geçme