• Haberler
  • Gündem
  • Tiktok Fenomeni Kayseri'den İstanbul'a Yürüyerek Giderken Kamyon Çarpması Sonucu Öldü

Tiktok Fenomeni Kayseri'den İstanbul'a Yürüyerek Giderken Kamyon Çarpması Sonucu Öldü

Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek giden Tiktok fenomeni Neşet Turan'a Yol kenarında yürüyüp, bir yandan da sosyal medyadan canlı yayın Açan Turan'a, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon çarptı. Olaydan Sonra Neşet Turan Hayatını Kaybetti.

Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek giderken Aksaray'da kara yolunda canlı yayın yaptığı sırada kamyonun çarptığı Neşet Turan (36), hastanede hayatını kaybetti.

İSTANBUL'A YÜRÜYECEKTİ

Kayseri'de oturan Neşet Turan, İstanbul'a gitmek için 2 arkadaşıyla birlikte 8 gün önce yürüyerek yola çıktı. Güzergah üzerinde konaklayarak yollarına devam eden Neşet Turan, bugün saat 20.30 sıralarında Aksaray- Ankara karayolu Sapmaz köyü yakınlarına geldiğinde, yolda kenarında yürürken bir taraftan da sosyal medyada canlı yayın yapmaya başladı.

Tiktok Fenomeni Kayseri'den İstanbul'a Yürüyerek Giderken Kamyon Çarpması Sonucu Öldü

Yol kenarında yürüyüp, bir yandan da sosyal medyadan canlı yayın yapan Turan'a, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon çarptı. Kamyon şoförü kaza yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Bir yandan yürüyüp, bir yandan da yayın yapan Turan'a, kamyon çarptı. Kamyon şoförü kaçarken, yaralanan Turan kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.  Turan'ın canlı yayın yaptığı cep telefonundaki görüntülerden yola çıkarak, kaçan kamyonun plakasını belirleyip, şoförünü yakalamak için çalışma başlattı.

KAMYON ŞOFÖRÜ YAKALANDI

Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek giderken Aksaray'da kara yolun kenarında canlı yayın yapan Neşet Turan’a (36), çarpıp ölümüne neden olan aracın kamyonet olduğu belirlendi. Sapmaz köyünde oturan sürücü Bayram Çelebi (71) jandarma tarafından evinde gözaltına alındı.

FARK ETMEDİM

Çelebi'nin ilk ifadesinde bir kişiye çarptığını fark etmediğini belirterek, “Sadece bir ses geldi. Herhangi bir şey görmeyince de yoluma devam ettim. Fark etseydim, durup bakardım. Evime gidip uyudum'' dedi. Çelebi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme