• Haberler
  • TV
  • Sakla Beni Bugün Var mı? 14 Mart Perşembe

Sakla Beni Bugün Var mı? 14 Mart Perşembe

Sakla Beni Dizisi Bugün Var mı? 14 Mart Perşembe... StarTV'nin Perşembe günleri izleyici ile buluşan Sakla Beni dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.

Sakla Beni Her Perşembe 20.00'de Star'da!

Bebeğini kaybeden Naz büyük bir acı yaşarken, bu gelişme tüm ev halkını çok üzer. Naz'ın kendine dikkat etmediğini ileri süren Filiz, torununu kaybettiği için kızına ve Mete'ye yüklenir. İncila ise Naz'ın yanında olmaya çalışır. Zor zamanlarında onu yalnız bıraktığı ve yeterince destek olmadığı gerekçesiyle Mete'yi suçlayan Naz'a, ihtiyaç duyduğu destek Kadir'den gelir. Ziya'nın hiç hoşuna gitmese de Mete ve Cemil, ilk kez baba oğul olarak yan yana gelir. Naz'a moral vermek için bir sürpriz hazırlanır fakat Atıf'ın konağı İncila'ya verdiğini öğrenen Naz, yok sayıldığını hissettiği için büyük bir sinir krizi geçirir. Mete onu sakinleştirmeye çalışsa da Naz'ın ağzından çıkan bir söz herkes için şok etkisi yaratır.

Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

İki aile ve onların çocuklarının hikâyesi.

STAR 14 MART PERŞEMBE YAYIN AKIŞI!

OYUNCULAR:

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent

Bakmadan Geçme