• Haberler
  • TV
  • Müge Anlı'da Akılalmaz Olay! Anne Üvey Oğlu İle Kaçtı

Müge Anlı'da Akılalmaz Olay! Anne Üvey Oğlu İle Kaçtı

ATV'nin bugün 22 Nisan Pazartesi yayınlanan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Kayıpların ortaya çıkarıldığı, cinayetlerin aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile ile ekranlara geliyor.

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

ÖZ OĞLU ÜVEY ANNESİ İLE KAÇTI

Umut Yetik Kızını aramak içim Müge Anlı'ya başvurdu. Ama 9 yıllık evli olduğu Tuğçe Akpençe ile birinci evlilikten olduğu Oğlu Mustafa ile kaçtığını açıkladı.İlk evliliğinden olan Mustafa İle Tuğçenin 10 aydır ilişkilerinin olduğunu itiraf ettiğini söyledi.

Müge Anlı'da Akılalmaz Olay! Anne Üvey Oğlu İle Kaçtı

ÜVEY ANNESİ İLE KAÇTI

Müge Anlı'ya katılan Umut Yetik 9 yıllık evli eşi Tuğçe, 19 yaşındaki oğlu mustafa ile kaçtığını iddia etti. Ayrıca oğlum ile şim kaçarken 8 yaşındaki kızlarınıda beraber kaçırdıklarını ve kızından haber alamadığını söyledi.

BANA KUMPAS KURDULAR

Mustafa Yetik Oğlu ile Makyaj ürünlerini pazarladıklarını ve bir gece oğlunun ısrarla kendisini aradığını ve müşterilerine malzemelerini götürmek için beni ikna etti, ben çantalarımı hazırladım yolda giderken çevirmede çantamdan yasaklı madde çıktığını ve bunların eşi ve oğlunun yaptığını söyledi. 

Müge Anlı'da Akılalmaz Olay! Anne Üvey Oğlu İle Kaçtı

Mustafa ve Tuğçe bir gece evden kaçtığını söyleyerek ben o zaman anladım beni kandırdıklarını kaçtıklarında ise 8 yaşındaki kızımıda kaçırdılar ben onu istiyorum dedi.

Yayına bağlanan halası ben Mustafayı aradığımda bana ben onu seviyorum 10 aylık ilişkimiz var ben onu seviyorum dedi.

BEN SADECE KIZIMI İSTİYORUM

Umut Yetik Kaçan eşine ve oğluna seslenerek ben onları istemiyorum sadece 8 yaşındaki melodi'yi istiyorum onun velayetini istiyorum sadece dedi.

Müge Anlı'da Akılalmaz Olay! Anne Üvey Oğlu İle Kaçtı

OLAY İLE DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme