• Haberler
  • Spor
  • Hakim Ziyech Galatasaray'da Kalacak mı? Gidecek mi?

Hakim Ziyech Galatasaray'da Kalacak mı? Gidecek mi?

Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım yaklaşan Galatasaray'da transfer hareketliliği de erken başladı. Bazı oyuncuların takımdan ayrılacağı iddiaları gündem oldu. Bu isimlerden birisi de Faslı yıldız Hakim Ziyech oldu. Peki Ziyech Galatasaray'dan ayrılacak mı? Galatasaray'da kalacak mı? İşte detaylar:

Galatasaray'da son haftaların formda ismi Hakim Ziyech için flaş bir transfer iddiası geldi.

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, son haftalardaki performansıyla adından söz ettirirken, tecrübeli oyuncu hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ziyech'in Fas Milli Takımı'ndan arkadaşı Jawad El Yamiq, başarılı kanat oyuncusuna Suudi Arabistan'dan teklif geldiğini ifade etti.

ZİYECH GİDECEK Mİ?

Oynadığı maçlarda adından söz ettiren, ancak dönem dönem çıkmadığı maçlarla gündem olan Hakim Ziyech'in Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oluyor. Yıldız futbolcu için iyi bir teklif gelmesi durumunda gönderilebileceği gündemde. Zira Zaniolo'nun dönmesi ile Ziyech'in yerini dolduracağı ifade ediliyor.

ZİYECH'İN KALMA İHTİMALİ NE KADAR?

Hakim Ziyech'in Galatasaray'da kalma ihtimali ise gitme ihtimalinden daha yüksek görünüyor. Zira Okan Buruk sakatlığı dışında her zaman Ziyech'i tercih ediyor. Gelecek sezon Avrupa'da daha iyi başarı göstermek isteyen Galatasaray'ın Ziyech'i satmayacağı da konuşulanlar arasında.

AZ MAÇA ÇIKTI AMA KATKI DA SUNDU!

Bu sezon Galatasaray ile Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 20 maça çıkan Hakim Ziyech, 6 gol ve 4 asistlik skor katkısı verdi.

Bakmadan Geçme