• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçeli Taraftar Icardi'yi Polise Şikayet Etti

Fenerbahçeli Taraftar Icardi'yi Polise Şikayet Etti

Fenerbahçeli fanatik bir taraftar, bir pozisyonda çok sinirlendiği Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'yi polise şikayet etti.

Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki en etkili oyuncusu Mauoro Icardi, Fenerbahçeli taraftarları çıldırtmaya devam ediyor.

Icardi'nin girdiği her pozisyonda rakip takım oyuncuları zora sokması Fenerbahçeli taraftarları da rahatsız ediyor.

Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında tek rakibi olan Fenerbahçe'de bir taraftar hızını alamayarak sarı-kırmızılıların gol makinası Icardi'yi polise şikayet etti.

Televizyonda Icardi'yi gördüğü anda aklına direk polisi aramak geldiğini ifade eden çılgın taraftar, "Icardi beklemediğim pozisyonda gol atınca cinnet geçirdim. Karakolu arayıp şikayette bulundum. Adamın gol atmadığı takım yok. Bu ülkeden gitmesi lazım. Telefona sarıldım karakolu aradım. Şikayette bulundum. Tabi ne kadar değerlendirilecek bilmiyorum. Umarım değerlendirilir. Biran önce bunu Arjantin'e alsınlar. Adamın gol atmadığı takım kalmadı. Onun yüzünden geçen sene hem Kadıköy'de hem Rams Park'ta televizyonu kırmak zorunda kaldım sinirden. Öfke patlaması yaşadım gerçekten." açıklamasında bulundu.

 

Bakmadan Geçme