• Haberler
  • Gündem
  • Cübbeli Ahmet Hoca'dan DEM Partililere tepki gösterdi 

Cübbeli Ahmet Hoca'dan DEM Partililere tepki gösterdi 

DEM Partiyi kast eden Cübbeli Ahmet Hoca, 'Bu terör sevicilerin mecliste konuşmasına engel olacak bir vatan evlâdı aceb ne zaman çıkacak?!' dedi.

İsmailağa Cemaatinde Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, siyasetle ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekerek, vatan hainlerinin vatandaşlıktan çıkarılmasını önerdi, DEM Parti’nin açıklamalarına tepki gösterdi. 


Katıldığı bir programda konuşan Cübbeli Ahmet Hoca’nın açıklamalarından bazı satır başlıkları şöyle;


Vatan hainleri devletin nimetlerinden faydalandırılmamalıdır ve vatandaşlıktan ihraç edilmelidir.
Bugün 12 şehidimiz varken, zaten Arapça’da “kan” manasına gelen ve kandan beslenen DEM partisinin bazı üyelerinin mecliste Öcalan’a özgürlük istemelerine göz yumulması devletimizin ne büyük bir zâfiyet içinde olduğunu gösterme bakımından kâfî bir delildir. 

Bu terör sevicilerin mecliste konuşmasına engel olacak bir vatan evlâdı aceb ne zaman çıkacak?!

Özellikle: “Öcalan’a tecrit devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da huzur bulmayacak.” diyen Tuncer Bakırhan’ın bu sözü cezasız bırakılıp dokunulmazlığı kaldırılmazsa Türkiye’nin hiçbir beldesinde terör bitmeyecek ve huzur kalmayacaktır.

Ama bunların seçime girmeyen partilerine dahî milletin 658 milyonunu ithâf eden AYM’nin 9 üyesi varken bu temennînin husûlü ne mümkün?! HEYHÂT!”
 

Bakmadan Geçme