• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş 10 Kişi Kalan Adana Demirspor'u Yenemedi

Beşiktaş 10 Kişi Kalan Adana Demirspor'u Yenemedi

Süper Lig'in 22.haftasında Beşiktaş Adana Demirspor'u konuk etti. Başladığı gibi biten maçta puanlar bölüşüldü. Maçın 48.dakikasında Adana Demirspor 10 kişi kaldı. Beşiktaş iki pozisyonda penaltı beklerken hakem devam dedi.

Süper Lig’in 22. hafta mücadelesinde Fernando Santos’un ekibi Beşiktaş ile Hikmet Karaman yönetimindeki Adana Demirspor, hakem Atilla Karaoğlan’ın düdük çaldığı maçta Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi.

Müsabaka başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Adana Demirspor'da Yusuf Barasi, 29 ve 48. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonucunda oyun dışında kaldı. Konuk ekip kalan bölümü 10 kişi tamamladı.

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ardından göreve getirilen Fernando Santos, siyah beyazlı takımın başında 3 lig ve 1 kupa olmak üzere 4 resmi maça çıktı.

Portekizli çalıştırıcı söz konusu maçlarda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 de beraberlik aldı.

HİKMET KARAMAN 2.KEZ BERABERLİK ALDI!

Adana Demir'de takımın başına getirilen Hikmet Karaman ise ikinci maçından da beraberlikle ayrıldı. Karaman'ın takımı geçtiğimiz hafta da Ankaragücü ile 1-1 berabere kalmmıştı.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 36'ya çıkardı. Adana Demirspor ise 31 puana çıktı. Ligin bir sonraki haftasında Beşiktaş, Sivasspor deplasmanına gidecek. Adana Demirspor ise Hatayspor'u konuk edecek.

Bakmadan Geçme