• Haberler
  • Spor
  • İsmail Kartal Başakşehir Maç Sonu Açıklamaları 24 Ocak

İsmail Kartal Başakşehir Maç Sonu Açıklamaları 24 Ocak

İsmail Kartal Başakşehir Maç Sonu Açıklamaları 24 Ocak... Süper Lig'de Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe son dakikada attığı penaltı golüyle 3 puanı kurtardı. İkinci yarıda 10 kişi oynayan Başakşehir'e bir türlü gol atamayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal sosyal medyada büyük tepki aldı.

SON HAFTALARDA KRİTİK OYUN!

 

Liderlik yarışında hala birinci sırada yer alan Fenerbahçe bugün yine son dakikada kazandı. Geçtiğimiz hafta da 1-1'lik skorla 2 puan kaybı yaşayan Fenerbahçe ondan önceki haftada da 82.dakikada attığı golle zor kazanmıştı. 5-6 gol atmaya alışan Fenerbahçe'nin bu gidişatı İsmail Kartal'ı sorgulatır hale getirdi.

SORUN İSMAİL KARTAL MI? OYUNCU EKSİKLİĞİ Mİ?

Sosyal medyada tartışılmaya başlayan İsmail Kartal'a bir grup taraftar destek çıkarken bir grup taraftar ise onu suçladı. Suçlayanların İsmail Kartal'ın elindeki oyuncuları iyi kullanamadığını ifade ederken destek çıkan grup ise 6-7 oyuncunun eksik olması özellikle de Fred'in olmamasının Fenerbahçe'yi zora soktuğunu söyledi.

İSMAİL KARTAL NE DEDİ?

Kartal: Bu Türkiye'de bir rekordur herhalde!

"Bu galibiyet çok çok önemli. Başakşehir son haftalarda yükselişte ve iyi bir takımdı. Biz de kendi güçlü oyunumuzu ortaya koyduğumuz zaman herkesi yenebileceğimizi gösterdik. 11'e 11'ken 5-6 tane yüzde yüz gol pozisyonu vardı. 71 kez rakip ceza alanında topla buluşmuşuz. Bu Türkiye'de bir rekordur herhalde. Bunun 30'u ilk yarı 11'e 11'ken."

 

Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha baskılı oynadık. Çok fazla kapandılar. Kapanan savunmayı açmakta zorlandık. Maçı başından sonuna domine ettik. Kendi futbolumuzu ortaya koyduk. 1-0 kazandık ama daha farklı kazanabilirdik. Penaltının haricinde verilmeyen bir penaltımız daha var.

RAKİBE POZİSYON VERMEDİK!

 

Maç boyunca pozisyon vermedik . Böylesi maçlar stresli ve gergin olur. Kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. 

BONUCCİ NEDEN OYNAMADI?

Leonardo Bonucci'nin çok önemli bir şeyi yok. Tedbiren kadroya almadım.

Bakmadan Geçme