• Haberler
  • Gündem
  • Çocuğu Yaralıyken Tiktok'ta Yayın Açan Şahsın Savunması Pes Dedirtti

Çocuğu Yaralıyken Tiktok'ta Yayın Açan Şahsın Savunması Pes Dedirtti

Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül isimli Tiktok kullanıcısı hakkında soruşturma başlatıldı.

TikTok‘ta ‘Karagül’ isimli kullanıcının yayın sırasında başı yarılan çocuğuna rağmen canlı yayına devam etmesi tepki çekmişti. Görüntülerin gündem olmasının ardından bakanlık devreye girdi. Karagül’ün üç çocuğu koruma altına alındı.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Yaşanan olaylar sonrası Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci yaptığı açıklamalarda 'Karagül' isimli Tiktok kullanıcısı M.C'nin hakkında soruşturma açıldığını belirtti.

Aslan Değirmenci yaptığı açıklamada:

"TikTok’ta 'Karagül' müstear isimli şahsın kendi çocuklarına uyguladığı şiddete kadar yayınladığı, sürekli nefret söylemi ile ayrıştırıcı paylaşımlara yer verdiği tespit edildi.
Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın açık kimliğine ulaşıldı, şahıs hakkında (M.C.) “Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali, Kasten Yaralama, Halkı Kin Ve Düşmanlığa Tahrik Veya Aşağılama" suçlarından işlem başlatıldığı da öğrenildi." ifadelerine yer verdi.

 

 

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA  ALINDI

'Karagül' isimli Tiktok kullanıcısı M.C'nin yaptığı canlı yayın hakkında Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali, Kasten Yaralama, Halkı Kin Ve Düşmanlığa Tahrik Veya Aşağılama suçlarından gözaltına alındı. Bir süre sonra serbest bırakılan M.C'nin 3 çocuğu devlet korumasına alındı.

ŞAHSIN SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Şahsın savunması: Hiç mi küçükken dayak yemediniz siz? Ben çocuklarıma iki vurmuşumdur. Abarttınız. 3 çocuğumu da aldılar. Şu an gözetim altındalar.

 

 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme