• Haberler
  • TV
  • Aşk Adası Oyuncuları kimdir? Nerede Çekiliyor?

Aşk Adası Oyuncuları kimdir? Nerede Çekiliyor?

Aşk Adası, İngiltere'nin en çok izlenen programlarından biri olan Love Island'ın Türkiye uyarlamasıdır. Programda, bir grup bekar erkek ve kadın, lüks bir villada bir araya gelir.

Müstehcen görüntülerinden dolayı sık sık dünya basınında geniş yankı uyandıran İngiltere'nin yarışması Aşk Adası, Türkiye'ye geliyor. Yarışmacıların oldukça samimi olduğu yarışmanın sunuculuğunu ise kahkahasıyla tanınan Saba Tümer yapacak.
 

Aşk Adası Programı Nedir?


Aşk Adası, İngiltere’nin en çok izlenen programlarından biri olan Love Island’ın Türkiye uyarlamasıdır. Programda, bir grup bekar erkek ve kadın, lüks bir villada bir araya gelir ve birbirleriyle eşleşmeye çalışır. Eşleşen çiftler, villada birlikte yaşar ve çeşitli oyunlar, partiler ve sürprizlerle eğlenir. Ancak her hafta, izleyicilerin ve yarışmacıların oylarıyla bazı çiftler elenir ve yeni yarışmacılar gelir. Sonunda, en uyumlu çift olarak kalanlar büyük ödülü kazanır.

Aşk Adası Nerede Çekiliyor?


Aşk Adası programı, adından da anlaşılacağı gibi, ıssız bir adada çekiliyor. Programın çekimleri, Türkiye’nin en güzel koylarından biri olan Bodrum’da yapılıyor. Programın fragmanında da görüldüğü gibi, yarışmacılar, muhteşem bir manzaraya sahip olan, havuzlu, jakuzili ve konforlu bir villada kalıyor.

Aşk Adası Ne Zaman Başlayacak?


Aşk Adası programının ne zaman başlayacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak programın yakında başlayacağı ve haftanın her günü yayınlanacağı söyleniyor. Programın ilk fragmanı da, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yayınlandı. Fragmanda, Saba Tümer’in kahkaha dolu sunumu ve yarışmacıların eğlenceli anları dikkat çekti.

Aşk Adası Yarışmacıları Kimler?


Aşk Adası programının yarışmacıları henüz resmi olarak duyurulmadı. Ancak programın fragmanında, yarışmacıların genç, güzel ve çekici olduğu görüldü. Programda, farklı mesleklerden, kişiliklerden ve yaşlardan yarışmacılar yer alacak. Programın yarışmacıları arasında, Türk oyuncu Ekin Su’nun da bulunduğu iddia ediliyor. Ekin Su, daha önce İngiltere’de yayınlanan Love Island programına katılmış ve birinci olmuştu.

Aşk Adası Programı Hakkında Neler Söyleniyor?


Aşk Adası programı, henüz başlamadan sosyal medyada gündem oldu. Programın fragmanı, hem ilgi hem de eleştiri topladı. Programın, Netflix’te yayınlanan Too Hot To Handle isimli programa benzediği yorumları yapıldı. Too Hot To Handle, yarışmacıların birbirleriyle fiziksel temas kurmamaları gereken bir yarışma programıydı. Programın, Türk kültürüne uygun olmadığı, müstehcenlik içerdiği ve gençleri olumsuz etkileyeceği eleştirileri de yapıldı.

Bakmadan Geçme