• Haberler
  • Spor
  • Arda Güler'den Olay Hareket, Ülke Resmen İkiye Bölündü

Arda Güler'den Olay Hareket, Ülke Resmen İkiye Bölündü

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı konuk takım Galatasaray 1-0 kazanarak şampiyonluk yarışında çok önemli bir engeli aştı. Galatasaray'ın galibiyeti, Türkiye'de olay oldu.

Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmanın ikinci dakikasında Al-Musrati'nin kendi kalesine attığı golle siyah-beyazlılar karşılaşmayı 1-0 mağlup tamamladı.

Galatasaray, Beşiktaş derbisinde 1-0'lık galibiyetle Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı.

Galatasaray'ın galibiyetinden çok saha dışı olaylar karşılaşma sonrasında gündem oldu.

Sezon başında Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in, Galatasaray'ın galibiyeti sonrası yaptığı sürpriz hamle Türkiye'yi resmen ikiye böldü.

Sosyal medya hesabından Galatasaraylı oyuncular Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın galibiyet sonrasında yaptığı paylaşımları beğenen Arda Güler, adeta sosyal medyada linç edildi. Sezon sonunda takımdan kiralık ayrılacağı konuşulan Arda Güler'in bu hamlesi, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.
Sarı-kırmızılılar, Hatayspor'a yenildikleri son maçtan bu yana 16 maçtır kaybetmiyor ve 9 maçtır sahadan galip ayrılıyor. Arda Güler'in Galatasaraylı futbolcuların paylaşımlarını beğenmesi, Fenerbahçe alt yapısından yetişen genç yıldızın tepki almasına neden oldu.

Sosyal medyadaki bir grup ise Arda Güler'in kimi beğenip beğenmeyeceğinin kararını kendisinin verebileceğini ve bu konuda özgür bir insan olduğu yorumlarını yaptı. 

BEĞENİLERİNİ GERİ ÇEKTİ

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in, İspanyol devinde beklediği şansı bulamayarak sezon sonunda başka bir takıma kiralanacağı konuşulan Arda Güler'in Galatasaray galibiyeti sonrası yaptığı hamle, transfer dedikodularını hızlandırdı.
Sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarının tepkisi üzerine Arda Güler, beğendiği paylaşımları geri çekmek durumunda kaldı.

Bakmadan Geçme