• Haberler
  • Gündem
  • 6 İlde DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Bozdoğan-31 Operasyonu! 38 Kişi Yakalandı

6 İlde DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Bozdoğan-31 Operasyonu! 38 Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-31' operasyonlarında 38 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanlığı terör örgütlerine yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam diyor. Terör örgütü DEAŞ'a arka arkaya gerçekleştirilen operasyonlara bir yenisi daha eklendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bozdağan-31 operasyonları hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

Yerlikaya yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "6 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'BOZDOĞAN-31' operasyonlarında 38 şüpheli yakalandı. Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Adana, Aydın, Çorum, Gaziantep, Kayseri ve Mersin olmak üzere 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonlar sonucu;
Adana'da 6, Aydın'da 1, Çorum'da 13, Gaziantep’te 2, Kayseri’de 4, Mersin'de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 12 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar sonucu:
Çok sayıda dijital materyal ile çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

Bakmadan Geçme