Semih Kılıçsoy Yuvadan Uçuyor

Fransa 1. Ligi'nin dev kulübü PSG'nin Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'u transfer etmek için kesenin ağzını açtığı ve astronomik bir rakam teklif etmeye hazır olduğu belirtiliyor.

Süper Lig’de ve Avrupa’da bu sezon umduğunu bulamayan ve kötü gidişatı bir türlü durduramayan Beşiktaş, genç yıldızı Semih Kılıçsoy ile gülmek istiyor.

Bu sezon adeta kabusu yaşayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasını yaparken transfer konusuna da şimdiden eğilmek istiyor.
Oynadığı oyun ve takıma sağladığı katkıyla göz dolduran kara kartalın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, uzun süredir dünya devlerinin radarı altında bulunuyor.

Birçok Avrupa kulübünün takibinde olan Semih Kılıçsoy için en ciddi talibin Fransa’nın dev kulübü Paris Saint Germain (PSG) olduğu belirtiliyor.

50 MİLYON ERUO ÖDEMEYE HAZIR

Semih Kılıçsoy’u kadrosuna dahil etmek için kesenin ağzını açan PSG, astronomik bir rakamı da gözden çıkarmış durumda.
Semih Kılıçsoy’un piyasa değeri ne kadar? Sorusuna spor camiası farklı yorumlarda bulunurken PSG, genç yıldıza adeta paha biçemiyor.
PSG patronu Al-Khelaifi'nin, Semih Kılıçsoy için 50 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Kılıçsoy’un böyle bir rakamla transfer olması durumunda Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olma unvanının da sahibi olacak.
Şuana kadar Türkiye’de en pahalı transfer Cenk Tosun oldu.
 

Bakmadan Geçme