• Haberler
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İle CHP Lideri Özel'in Görüşmesinde Neler Yaşandı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan İle CHP Lideri Özel'in Görüşmesinde Neler Yaşandı?

Günlerdir konuşulan ve herkesin merakla beklediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi 1 saat 35 dakika sürdü. İşte görüşmeden detaylar ve kulislere düşen bilgiler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel görüşmesi sonrası ilk bilgiler gelmeye başladı.

2016'dan sonra AK Parti ve CHP genel başkanlarının ilk kez bir araya geldiği görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. Özel çıkışta teşekkür ederek açıklamalarda bulunmadı.

ERDOĞAN CHP GENEL MERKEZİNE GİDECEK

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne iade-i ziyaret gerçekleştireceği belirtildi. Öte yandan Özel, Erdoğan'a "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi ve ayrıca yanında Manisa'daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nden getirdiği mesir macunu hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Özel'e fincan takımı, çay ve bal hediye etti.

GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ

CHP ile AK Parti arasında 8 yıl aranın ardından gerçekleşen görüşme sonrası Ak Parti tarafı sessizliğini korurken, CHP kanadı görüşmenin olumlu ve verimli geçtiğini belirtti. 

OTURMA DÜZENİ ÖZEL'İ RAHATSIZ ETTİ

CHP kaynakları; Ak Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen görüşmede uygulanan oturma düzeninin Özgür Özel'i rahatsız olduğunu ve bunun telafisine ihtiyaç olduğunu ilettiği ifade edildi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'a dönerek en kısa sürede CHP Genel Merkezi'ne iade-i ziyaret gerektiğini söyledi. CHP kaynakları, Özel'in de bunun üzerine CHP'ye yapılacak ziyaretten memnuniyet duyacaklarını kaydettiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme