• Haberler
  • Siyaset
  • Fatih Erbakan'dan Soyadının Ağırlığını Taşıyamıyor Diyen Bahçeli'ye Yanıt

Fatih Erbakan'dan Soyadının Ağırlığını Taşıyamıyor Diyen Bahçeli'ye Yanıt

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli arasındaki polemik büyüyor. Fatih Erbakan'ı sert ifadelerle eleştiren Bahçeli'ye cevap Erbakan'dan geldi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz" eleştirisine yanıt verdi.

Katıldığı bir televizyon programında gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Erbakan, Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkında kullandığı ifadelere de cevap verdi.

Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yüzde 6,19 oy alarak Türkiye genelinde üçüncü parti konumuna yükselen YRP lideri Fatih Erbakan için, "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir" sözleri hatırlatıldı.

MHP liderinin bu sözlerine yanıt veren Erbakan, "Tabi biz bu gibi polemikelre girmek istemiyoruz. Özellikle Sayın Bahçeli, babamız, hatta belki de dedemiz yaşında insan. Böyle bir karşılıklı polemiğe, atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz. Zaten biz Yeniden Refah Partisi'ni kurarken siyasete zerafet, nezaket getireceğiz, centilmen siyaset yapacağız, kavga yerine , polemik yerine çözüm üreteceğiz dedik. Milletin derdine derman olmak için çalışacağız dedik. O nedenle bu konudaki görüşümüz bu yönde" şeklinde konuştu.

Erbakan'ın cevabı sonrası Bahçeli'nin ne diyeceği ise merak konusu oldu.


 

Bakmadan Geçme