Kongolu Geline İlmek Başkan Sahip Çıktı

3 yıl önce ile evlenerek İncesu'ya yerleşen ve eşinden ayrı olması nedeniyle 2 çocuğuyla Fırınönü Mahallesinde yaşayan Kongo'lu Koumba Lyna Laure'ye İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek sahip çıktı. 

3 yıl önce ile evlenerek İncesu'ya  yerleşen ve eşinden ayrı olması nedeniyle 2 çocuğuyla Fırınönü Mahallesinde yaşayan Kongo’lu Koumba Lyna Laure’ye İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek sahip çıktı. 
 

İNSANLARIMIZI AYIRMADAN YARDIM ETMEK ZORUNDAYIZ

Başkan İlmek “Din, dil ayrımı yapmadan insanlarımızın taleplerini çözüyoruz, Kongo’lu Koumba’da ilçemizin gelini. Ona ve çocuklarına sahip çıkmak bizim görevimiz” dedi.Ailenin sosyal ve ekonomik sorunlarını çözen Başkan İlmek “Bizler gerek dinimizin gerekse misafir perverleğimizin gereği olarak din, dil, ırk ayrımı etmeden insanlarımıza yardımcı olmak zorundayız.

EŞİ CEZAEVİNDE 2 ÇOCUK İLE MAĞDUR OLDU

Elinden tuttuğunuz, yardımcı olduğumuz kişilerden biri de 3 yıl önce ilçemizden biriyle evlenen 2 çocuk annesi Kongo’lu gelinimiz Koumba Lyna Laure. Eşi talihsiz bir olay nedeniyle cezaevinde. İki kızı ile ortada kalmış. Bize düşen ona yardımcı olmak. Kendisinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak.

KENDİNDEN OLMAYANA İAŞE VERMİYORLARDI

Bizim ahlakımızda ayrım olmaz. Birileri dağıttığı iaşe de bile kendinden olmayana iaşe vermezken, biz ilçemizde yaşayan, bizden yardım isteyen herkese sahip çıkıyoruz ve çıkmaya devam ediyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla ilçemizde ihtiyaç sahibi insanlarımızın sorunlarını çözüyoruz.

Kilometre ötelerden gelerek İncesu’ya yerleşen Koumba hanımefendi bize Allah’ın ve şu an yanında olmayan eşinin emanetidir. Bizim görevimiz bu emanete sahip çıkmaktır” diye konuştu.

Bakmadan Geçme