• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray Sparta Prag Maçı TRT'den Yayınlanacak mı?

Galatasaray Sparta Prag Maçı TRT'den Yayınlanacak mı?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray AC Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi TRT'de

TRT, futbola olan büyük desteğini bir kez daha göstererek, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarında düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarına ev sahipliği yapacak. Türk takımlarının heyecan verici mücadeleleri ise şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor’da izleyicilerle buluşacak.

GELECEK SEZONDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK!

Alınan karar bu sezonu kapsamadığından dolayı Galatasaray'ın Sparta Prag maçı TRT'de yayınlanmayacak. Maç  Exxen'de canlı yayınlanacak.

ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçları için geri sayım başladı. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları 13-15 Şubat tarihleri arasında oynanacak.

Şampiyonlar Ligi’nin Türkiye'deki yayıncısı olan Acun Medya, Şampiyonlar Ligi'nde ve UEFA Avrupa Ligi'nde bu hafta oynanacak 4 maçı şifresiz olarak yayınlayacak. Maçlar TV8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

TV8,5'un şifresiz yayınlayacağı maçlar

13 Şubat Salı

23:00 Kopenhag - Manchester City

14 Şubat Çarşamba

23:00 Lazio - Bayern Münih

15 Şubat Perşembe

20:45 Young Boys - Sporting Lizbon

23:00 Benfica - Toulouse

Galatasaray'ın maçı şifresiz izlenebilecek!

 

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray'ın 15 Şubat Perşembe günü sahasında oynayacağı Sparta Prag maçı EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak. Aynı zamanda Azeri kanalı CBC Sport'tan da canlı olarak izlenebilecek.

Bakmadan Geçme