• Haberler
  • TV
  • Aslı Hünel İle Gelin Evi 9 Şubat Cuma 1229. Yeni Bölüm İzle

Aslı Hünel İle Gelin Evi 9 Şubat Cuma 1229. Yeni Bölüm İzle

Aslı Hünel İle Gelin Evi 9 Şubat Cuma 1229. Yeni Bölüm İzle... Aslı Hünel İle Gelin Evi 9 Şubat Show TV 1229. yeni Bölüm ile ekranlara geliyor. Show TV'de hafta içi her gün seyircileri ile buluşan ekranların eğlenceli gündüz kuşağı programı Aslı Hünel İle Gelin Evi'nde rengarenk anlarla yarışanlar ödüle, izleyiciler sohbete doyuyor. Haftanın birincisinin belirleneceği yeni bölümde neler yaşanacak

Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü bir düzine çeyrek altını kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. Ayrıca ev sahibi olan gelin, kendisine yapılan ilişki testini geçebilirse 1 altın daha kazanma fırsatını yakalayacak.

Mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girmeye hazır yeni evli gelinler, bu program tam size göre. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın’ı kazanmak için kıyasıya yarışıyor.

Aslı Hünel İle Gelin Evi 9 ŞUBAT CUMA 1229.YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme