Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı Geliyor?

Beşiktaş taraftarının hemen her maç sonrası ismini zikrettiği ve takımın başında görmek istediği iki teknik adamdan birisi olan Sergen Yalçın ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Bu sezon ligde ve Avrupa’da bir türlü istediği başarıya ulaşamayan Beşiktaş, büyük umutlarla takımın başına getirdiği Portekiz teknik adam Fernando Santos ile de yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışına başladı.

Sezon başından bu yana 4 teknik direktör değiştiren ve 5’incisinin de arayışına başlayan Beşiktaş, her yeni teknik adamda hüsrana uğrarken ibreyi eski teknik adamlarına çevirdi.

Antalyaspor’a gitmeden önce de adı sık sık Beşiktaş ile anılan siyah-beyazlıların efsane oyuncusu ve takımı şampiyon yapan Sergen Yalçın’ın adı yeniden gündeme geldi.

Taraftarın Şenol Güneş ile birlikte takımın başına geçmesini en çok istediği iki isimden birisi olan Sergen Yalçın Beşiktaş’ın başına mı geçiyor? Sorusuna Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba cevap verdi.

Aybaba, Sergen Yalçın ile teknik direktörlük konusunu görüşmediklerini ve şuan için takımın başına getirme gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

KADROYU GÖREN GELMEK İSTEMİYOR

Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise birçok teknik direktörle görüşme içerisinde olduklarını ancak kadroyu gören teknik adamların teklifi kabul etmediklerine dikkat çekti.

Sezon ortasında yapılan transferlerden de bir sonuç alamayan Beşiktaş’ın teknik direktör sorununu nasıl çözeceği ise merak konusu oldu.
 

Bakmadan Geçme