• Haberler
  • Siyaset
  • Saadet Lideri Karamollaoğlu "Dünyanın en vahşi hayvanı hangisi dense Netanyahu derim'

Saadet Lideri Karamollaoğlu "Dünyanın en vahşi hayvanı hangisi dense Netanyahu derim'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu hedef alarak, "Dünyanın en vahşi hayvanı hangisi dense sırtlan değil, çakal değil Netanyahu derim. Bu onların hepsinden beter!' dedi.

Saadet Lideri Karamollaoğlu, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Gazze’de katliam yapan İsrail’i ve kamuoyunda “Gazze Kasabı” olarak adlandırılan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya yönelik eleştirilerini dile getiren Karamollaoğlu, şunları söyledi;
“Bizim bu İsrail’le hiçbir zaman ne ticari ne siyasi ne sosyal münasebetimiz olamaz. İsrail tamamen suni bir devlet. Bu zulme karşı çıkıyorsun… Peki İsrail’le ticarete neden devam ediyorsun. Tarihte Yahudilerin tek huzur buldukları ülke Müslümanların hakim oldukları ülkeleri oldu."

Dünyanın En Vahşi Hayvanı Netanyahu

"Filistinliler kendi haklarını korumak için birtakım adımlar atıyor. Bunun cevabı Gazze’nin tamamını kan gölüne çevirmek mi olmalıydı? Ben bugün bütün dünyaya sesleniyorum. Bizde de bu meselelere yaklaşırken İsrailin de kendini savunma hakkı varmış… Tamam da kendini savunma hakkı Gazze’de yaşayan müslümanların tamamını katletme hakkını, zulmetme hakkını mı veriyor? Çocukları, bebekleri… Ben hakikaten bu Netanyahunun vahşetini anlamıyorum. Dünyanın en vahşi hayvanı hangisi dense sırtlan değil, çakal değil; Netanyahu derim. Bu onların hepsinden beter! Böyle bir anlayış hayvanlarda yok. Yani onlara hakaret olur. Sırtlanlardan bin beter. Bebek yahu öldürüyor. Sırtlan böyle bir düşünceye sahip değil ki. O inisiyati hareket ediyor. Ama öbürü düşünüyor. Düşünerek diyor ki; ‘bu çocuk yarın 20 sene sonra benim karşıma bir bela olarak çıkabilir. O halde ben bunu şimdiden öldürmeliyim.’ Bu vahşeti gösterdikten sonra cami ev kilise bunlar için hiç önemli değil.”
Karamollaoğlu, İsrail’e destek veren ülkeleri de eleştirerek "Batı’nın gerçek yüzünü İkinci Cihan Harbi’nden sonra ilk defa görüyoruz. Bunlar hakikaten acımasız katillere destek veren şerefsiz insanlar!” dedi.

Asgari Ücret 3-4 Ay Sonra Açlık Sınırının Altında Kalacak

Türkiye’deki ekonomik gelişmelere ve asgari ücrete de değinen Karamollaoğlu, “Asgari ücret; açlık sınırıyla değil, yoksulluk sınırıyla mukayese edilir. Göreceksiniz üç dört ay sonra bu asgari ücret, açlık sınırının da altında kalacak.” açıklamasında bulundu.

Bakmadan Geçme