• Haberler
  • Spor
  • Dursun Özbek'in Meydan Okuması Sonrası Ali Koç'tan Zehir Zemberek Açıklama

Dursun Özbek'in Meydan Okuması Sonrası Ali Koç'tan Zehir Zemberek Açıklama

Ali Koç: 'Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik.'

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı yendiği karşılaşmanın ardından olaylar çıktı.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'un karşılaşmanın oynandığı Rams Park'a gelip sahanın içerisine girmesiyle başlayan olaylarda İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal stadyum müdürünü yumrukladı.

Ali Koç ise Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan ile tartışırken yaşanan olaylar sonrasında Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek de stadyuma gelerek açıklamalarda bulundu.

Özbek, "Ali Koç yüreğin yetiyorsa gel buradayım" diyerek meydan okurken Ali Koç'tan cevap gecikmedi.

Ali Koç şunları söyledi:

Dursun Özbek bana meydan mı okuyor? Biz 2 senedir tartışmaya çağırıyoruz. İnsanlar 2 başkanı da görsün istiyoruz. Bu hafta içi istediği kanalda çıkmaya hazırım. Galatasaray TV dahil. Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik. Galatasaraylı yönetici benim elimi ısırabilir mi ya?

Biz herkesi yendik. 6 derbinin 4'ünü kazandık. Sistemi yenemedik ama az kaldı. Sistemi yerle bir etmeye az kaldı. Bunu sadece Fenerbahçe değil, herkes istiyor. 3-5 kulüp diye hitap ediyor ya...Bugün niye Süper Kupa'ya yabancı hakem istediğimiz, niye sezon boyunca yabancı hakem diye sezon boyunca haykırdığımız tescil edilmiştir. Bir takımı şampiyon yapmak için, bazı takımları ligde tutmak için kurgulamış olduğunuz dizayn ligimizin tüm dengelerini alt üst etmiştir. Böylesini en son Haluk Ulusoy döneminde görmüştüm.

UCUZ KABADAYILIK YAPMASIN

Beni düelloya mı çağırıyor? Biz iki senedir televizyonların karşısında düelloya çağırıyoruz. Ucuz kabadayılık yapmasın. Bugün biraz geç oldu, uykusu kaçmasın. Bu hafta içinde istediği TV kanalında, Galatasaray TV de dahil çıkmaya hazırım. Oradan buradan atıp tutmayın. Kim bilir haftaya neler yapacaklar ne kurgular dönecek. Normal şartlarda Konyaspor'un kazanması olası bir durum fakat Türkiye Ligi'nde şartlar normal değil! Dursun Özbek artık düelloya çağırdı, kaçmak yok!"

 

Bakmadan Geçme