Kılıçdaroğlu'ndan Video Paylaşımı Burdayım, sonuna kadar mücadele edeceğim

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybettikten 5 ay sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığındaki koltuğunu da Özgür Özel'e kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da temaslarına devam ediyor.

Çankaya'da ofis tutarak Millet İttifakı'ndaki eski ortakları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na komşu olan Kılıçdaroğlu, CHP'deki gelişmeleri de yakından takip ediyor.

Başkent kulislerinde nabız yoklayan Kemal Kılıçdaroğlu, siyaseti bırakmadığını söyledi. Serbestiyet'ten Hilal Köylü'ye konuşan Kılıçdaroğlu, eski partisiyle ilgili ise açıklama yapmaktan kaçındı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

FELSEFECİLERLE VE SOSYOLOGLAR GÖRÜŞÜYORUM

"Siyaseti bırakmadım. Her gün vatandaşlarla, ziyarete gelenlerle görüşüyorum. Belli konularda daha derinlikli düşünmeye zamanım var. 15-20 günde bir felsefeciler ve sosyologların da aralarında olduğu bir akademisyen grubuyla Türkiye’nin ve dünyanın sorunlarını konuşuyoruz, değerlendiriyoruz. Gazetelere makaleler yazıyorum, analizler yapıyorum. Çocuklarla, torunlarla zaten hep beraberiz. Selvi Hanım’la da tiyatroya gittik bir iki kez.

UMUTSUZ OLMAYACAĞIZ

Bütün olumsuzluklara rağmen asla umutsuz olmayacağız. Türkiye’nin ülkedeki hukuksuzluğa son verecek büyük birikimi, potansiyeli var. Halkı bu konuda ikna etmek gerekiyor. Burada görev de siyasetçiye düşüyor. Bu konuda da samimi olunması gerekiyor."

Bakmadan Geçme