• Haberler
  • Gündem
  • Dünya'da Bir İlk ''Yalı Kütüphanesi'' İstanbul'da Açıldı

Dünya'da Bir İlk ''Yalı Kütüphanesi'' İstanbul'da Açıldı

Beykoz Belediyesi tarafından Beykoz merkez sahilinde, denize sıfır bir konumda hizmete açılan Yalı Kütüphanesi, gençlerin ve kitap severlerin şehirdeki yeni buluşma noktası olacak. Modern çalışma alanlarına sahip olan kütüphane, aynı anda 120 kişiye ders çalışma imkanı sunacak şekilde tasarlandı.

Beykoz Belediyesi tarafından Beykoz merkez sahilinde, denize sıfır bir konumda hizmete açılan Yalı Kütüphanesi, gençlerin ve kitap severlerin şehirdeki yeni buluşma noktası olacak. Modern çalışma alanlarına sahip olan kütüphane, aynı anda 120 kişiye ders çalışma imkanı sunacak şekilde tasarlanmıştır.

24 SAAT HİZMET VERECEK

Yalı Kütüphanesi'nin açılışına Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve diğer ilçe yetkilileri ile birlikte kitap severler de katıldı. Başkan Aydın, kütüphanenin Beykozlu gençlere ve ilçeye sosyal kültürel bir canlılık getireceğini ifade etti. Ayrıca, kütüphanenin 24 saat boyunca hizmet vereceğini ve kesintisiz bir manzara ile eşsiz bir çalışma ortamı sunacağını belirtti.

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL NOKTASINDA

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kütüphanenin Türkiye'nin en güzel noktalarından birinde bulunduğunu ve İstanbul'un en güzel ilçelerinden biri olan Beykoz'un en güzel yerlerinden birinde yer aldığını vurguladı.

Yalı Kütüphanesi'nin millet kıraathanesi konseptinde olacağını ve ticari amaç gütmeden herkese hizmet vereceğini söyledi. Başkan Aydın, kütüphanenin gençlerin daha iyi yetişmelerine katkı sağlayacağını ve bilgiye açılan bir mekan olacağını dile getirdi.

Bakmadan Geçme