Antalya'da 4,7 Büyüklüğünde Deprem

Antalya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Antalya’nın Demre ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


AFAD'dan alınan bilgilere göre, Akdeniz'de Demre ilçesi açıklarında saat 16.55'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 35 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ilçe merkezinde kısa süreli hissedildi. Deprem nedeniyle şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığı öğrenildi.

ALLAH ÜLKEMİZİ VE MİLLETİMİZİ KORUSUN

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla depremi hisseden vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Antalya, Demre’de  4,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri derhal saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. 

Gelişmeleri  yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

AFAD: OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTADIR


AFAD'tan yapılan açıklamada "Akdeniz'de, Antalya ilimizin Demre ilçesi açıklarında saat 16.55'te meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" dedi.

Bakmadan Geçme