2024 Öğretmen Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 yılı içerisinde yapılacak olan öğretmen atamalarına yönelik açıklamada bulundu. Yakın zamanda atama yapılacağını duyurdu. Peki öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Kaç kişi atanacak? İşte detaylar:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basın mensupları ile sohbet gerçekleştirdi.

Tanzanya Cumhurbaşkanının Türkiye’ye geleceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tanzanya, Afrika’nın önemli bir ülkesi. Bu nedenle onun Türkiye’ye gelişi çok çok önemli. Onlarla atacağımız adımlar diplomatik konuların yanında yatırımlar açısından da önemli fırsatları barındırıyor "dedi.

ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK!

Öğretmen atamalarının fazla uzamayacağını açıklayan Erdoğan, "Yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor" dedi.

ATAMALAR NE ZAMAN YAPILACAK?

2024 yılının ilk öğretmen ataması gerçekleşecek. Atamalar için henüz net takvim belli olmadı. Ancak atamaların Temmuz itibari ile yapılacağı ifade ediliyor.

KAÇ KİŞİ ALINACAK?

Uzun süredir yapılmayan öğretmen atamasının 2024 yılında tek seferlik yapılması bekleniyor. Buna göre bu yıl için 40 bin atama gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

Bakmadan Geçme