• Haberler
  • Spor
  • TV8,5'da Bugün Hangi Maçlar Var? 8 Mayıs Çarşamba

TV8,5'da Bugün Hangi Maçlar Var? 8 Mayıs Çarşamba

Spor severler maç heyecanını TV8,5'ta yaşamaya devam ediyor. Haftanın önemli maçları TV8,5'tan izleyici ile buluşuyor. İşte 8 Mayıs Perşembe gününde TV8,5'ta yayınlanacak maçlar:

Futbol heyecanında bugün Şampiyonlar Ligi maçları yer alıyor. 8 Mayıs Çarşamba saat 22:00'de Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. İlk maçta 2-2 berabere kalan iki takım final için kıyasıya mücadele verecek.

REAL MADRİD BAYERN MÜNİH MAÇI TV8,5'TA!

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Real Madrid ile Bayern Münih saat 22:00'de karşı karşıya gelecek. Finalde Borussia Dortmund'un rakibinin belli olacağı maç TV8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ZORLU MÜCADELE!

Almanya’da oynanan ilk karşılaşma 2-2 eşitlikle tamamlanırken gözler rövanş mücadelesine çevrildi. A Milli Takım’ın genç yıldızı Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, Şampiyonlar Ligi kupasını en fazla kazanan takım konumunda bulunuyor. İtalyan çalıştırıcı Ancelotti, Devler Ligi tarihinde en fazla final gören teknik direktör olarak dikkat çekti. La Liga’da iki lig maçında üst üste ilk 11 başlayan Arda Güler, forma şansı bekleyecek. Alman devi Bayern Münih’te gözler Harry Kane, Musiala, Leroy Sane gibi yıldızlarda olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ 1 HAZİRAN'DA!

Devler Ligi’nde Real Madrid - Bayern Münih eşleşmesinin galibi, Dortmund - PSG eşleşmesinin kazananıyla finalde rakip olacak. Devler Ligi finali ise 1 Haziran’da Londra’daki Wembley Stadı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek

Bakmadan Geçme