Sabahın Sultanı Seda Sayan 593. Yeni Bölüm İzle 15 Nisan Pazartesi 2024 İzle

Star TV'nin sabah kuşağı programı Sabahın Sultanı Seda Sayan 15 Nisan 2024 Pazartesi izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Ekranların eğlenceli ismi, 7'den 70'e herkesin sevgilisi Seda Sayan sevilerek izleniyor. Program, izleyicilere dopdolu içerik sunarken, ünlü konukları, gerçek hayattan ilginç hikayeleri, beklenmedik sürprizleri, müzik ve eğlenceyle evlere konuk oluyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan, 15 Nisan Pazartesi 09.45'de canlı yayınla ekrana geliyor.

Türkiye’nin en güvenilir ismi, özü sözü bir, 7’den 70’e herkesin sevgilisi Seda Sayan, ekranlara bomba gibi döndü. Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’’, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana geliyor. 

Seda Sayan; tüm enerjisiyle, ünlü konuklarıyla sabah kuşağında özlenen günleri geri getiriyor. Dopdolu bir içerikle, hayatın içinden hikayelerle, sürpriz konuklarla, müzik ve eğlenceyi evlerinize getiriyor.

Türkiye'nin en güvenilir ismi ve herkesin sevgilisi olarak nitelendirilen Seda Sayan, ekranlara büyük bir coşkuyla geri dönüyor. Global Medya'nın üstlendiği 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' adlı programıyla hafta içi her gün canlı yayında izleyicilerle buluşuyor.

GERÇEK HİKAYELER

Program, izleyicilere dopdolu içerik sunarken, ünlü konukları, gerçek hayattan ilginç hikayeleri, beklenmedik sürprizleri, müzik ve eğlenceyle evlere konuk oluyor. Seda Sayan'ın samimiyeti ve enerjisiyle izleyicilerine keyifli bir sabah deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN 15 NİSAN PAZARTESİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme