Muhalefette Taha Hüseyin Karagöz Gerginliği

AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'ün muhalefet partilerine yaptığı ziyaretler gündem oldu. CHP Genel Başkanı Özel'in ardından İYİ Parti Grup Başkanvekili Çömez'i de ziyaret eden Karagöz, muhalefet içerisinde gerginliğe ve tepkiye neden oldu.

Siyasette Taha Hüseyin Karagöz gerginliği baş gösterdi. Önceki gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret eden ve samimi pozlarını sosyal medyadan paylaşan AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen ve muhalefet tarafından "trol" olarak adlandırılan Taha Hüseyin Karagöz, bir ziyarette İYİ Parti'ye gerçekleştirdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, ziyareti sosyal medya hesabından; "Değerli gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile gündemi değerlendirdik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" ifadeleriyle paylaştı.

Karagöz'ün Çömez'i ziyareti hem parti içerisinden hem de sosyal medyadan çok büyük tepki çekti.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, "Partimize, Kurucu Genel Başkanımıza, bize çeşitli iftiralar atarak yalan haber yapmakta usta gazeteci görünümlü bir şahsı, ağzından akıttığı salyalarla yıllarca bizlere saldıran bir trolü Grup Başkanvekilliğinin ilk gününde makamda ağırlamak çok iyi bir fikirdi. Devamını niyaz ederiz..!" diyerek tepkisini dile getirirken sosyal medya kullanıcıları da ziyarete kayıtsız kalmadı.

Karagöz'ün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyareti de kamuoyunda çok büyük yankı uyandırmış Özel, "Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu." şeklinde açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Bakmadan Geçme