Feyza Altun Kimdir? Neden X'de Gündem Oldu

Dini değerlere yönelik çirkin ifadeleriyle bilinen CHP'li avukat Feyza Altun, Sosyal Medya'dan Şeriata söylediği Laf ile Gündeme geldi.

Dini değerlere yönelik çirkin ifadeleriyle bilinen CHP'li avukat Feyza Altun, yine haddini aştı. "Trans çocuklar vardır" diyerek pedofiliye davetiye çıkaran Feyza Altun'un skandallarının ardı arkası kesilmiyor.

Feyza Altun'un bir paylaşımına yorum yapan takipçisine "Şeriate s....m" şeklinde cevap vermesi üzerine gelen tepkiler sonucu gündem oldu. Altun, bir grup avukatın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmasına da "Suç duyurunuza da s....m" şeklinde yanıt verdi.

Altun sosyal medya hesabından İslam dinine alçak bir hakarette bulunarak, "Şeriate s....m" paylaşımında bulundu.

MİLLETİN SİNİR UÇLARINA DOKUNUYOR

Sosyal medya hesabından Farsça paylaştığı şiirin altına yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısına Avukat Feyza Altun, "Şeriate s...yım" diyerek karşılık verdi.


Altun'un İslam dinini hedef alan alçak paylaşımına sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi.

FEYZA ALTUN KİMDİR?

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Altun, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İnsan Hakları Hukuku alanında yüksek lisans yaptı.

Avukatlık mesleğinin yanı sıra yazarlık da yapan Altun, kendisini avukat, feminist, aktivist, filantrop ve yazar olarak tanımlıyor. 2015 yılında 7 aylık bebeğiyle duruşmaya giren Feyza Altun uzun süre konuşulmuştu.

“BEBEĞİMLE DURUŞMAYA GİRDİM”

Feyza Altun, 2015 yılında avukat olduğu bir davada 7 aylık bebeğiyle duruşmaya girmişti. Altun, bebeğini emzirirken mahkeme heyetinin kendisine saygısızca davrandığını ve duruşmayı terk etmesini istediğini söylemişti. Altun, bu olayın ardından sosyal medyada büyük destek görmüştü.

Altun, bebeğiyle duruşmaya girmesinin nedenini şöyle açıklamıştı: “Bebeğimi emzirdiğim için duruşmaya katılamadığımı söyledim. Ancak mahkeme heyeti bana ‘Bebeğinizi bırakın gelin’ dedi. Ben de bebeğimi yanıma alarak duruşmaya gittim.”

“DİLAN - ENGİN POLAT DAVASINDA AÇIKLAMA YAPTI”


Feyza Altun son günlerde Dilan - Engin Polat hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Aile hakkında iddialar her geçen gün daha da farklı bir noktaya erişirken Avukat Feyza Altun, Engin Polat'ın kurucusu olduğu Rise & Shine kozmetik markasının fason üretim olduğunu açıklamıştı.

Bakmadan Geçme