• Haberler
  • Spor
  • Fatih Karagümrük Trabzonspor Maçı Canlı İzle! 8 Mayıs

Fatih Karagümrük Trabzonspor Maçı Canlı İzle! 8 Mayıs

Türkiye Kupası'nda diğer finalist belli oluyor! Beşiktaş dün Ankaragücü'nü 1-0 yenerek adını finale yazdırmıştı. Bugün ise Trabzonspor ile Fatih Karagümrük Beşiktaş'ın finaldeki rakibi olabilmek için sahaya çıkıyor.

Fatih Karagümrük Trabzonspor Maçı Canlı İzle! 8 Mayıs

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük, Trabzonspor’u konuk ediyor. Trabzon’da oynanan ilk mücadelede bordo-mavililer rakibini Visca, Denswil ve Fountas’ın golleriyle 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, deplasmanda kazanarak kupada finale uzanmak istiyor. Fatih Karagümrük ise iki farklı galibiyet alması durumunda doğrudan adını finale yazdıracak.

Türkiye Kupası’nda heyecan Karagümrük - Trabzonspor mücadelesiyle devam ediyor. Bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan bordo-mavililer, Türkiye Kupası’nı müzesine götürmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı’nın öğrencileri kupada Çorum, Manisa FK, Gençlerbirliği, Başakşehir gibi takımları mağlup ederek yarı finale yükselmişti. Rakibi Fatih Karagümrük ise bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalırken kupada yoluna dolu dizgin devam etti. Son 16 turunda Samsunspor’u kupanın dışına iten kırmızı-siyahlılar, çeyrek finalde ise Galatasaray’ı mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Trabzonspor her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayan takım olacak.

İLK 11'LER:

Karagümrük'ün ilk 11'i: Emre, Nazım, Salih, Ceccherini, Emir, Rohden, Paoletti, Lasagna, Eysseric, Mendes, Güven.

Bordo mavili takımda sakatlığı bulunan Hüseyin Türkmen ve Trezeguet ile kart cezalısı olan Enis Destan, Karagümrük maçında görev yapamayacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme