• Haberler
  • Spor
  • Bayern Münih Real Madrid Maçı TV8,5'tan Yayınlanacak mı?

Bayern Münih Real Madrid Maçı TV8,5'tan Yayınlanacak mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu hafta Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Saat 22:00'de başlayacak karşılaşma şifresiz olarak TV 8,5 ekranlarında olacak.

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında turnuvanın tarihteki en başarılı takımı Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi'nde kazandığı 14 kupayla tarihin en başarılı takımı olan Real Madrid, Bayern Münih'i deplasmanda yenerek saha avantajını eline geçirmek istiyor.

MÜNİH - MADRİD MAÇI TV8,5'TA ŞİFRESİZ YAYINLANACAK!

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih ve Real Madrid kozlarını paylaşacak. İlk maçta deplasmanda Bayern Münih'e konuk olacak olan Real Madrid, rakibi deplasmanda yenerek rövanş maçı öncesinde avantajı eline almak istiyor.

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçında 30 Nisan Salı günü (bu akşam) Real Madrid ile Allianz Arena'da karşı karşıya gelecek.

Saat 22.00'da başlayacak olan kritik mücadele, TV8,5'tan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD ÜCRETSİZ MAÇI NASIL İZLENİR?

Bayern Münih ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Bayern Münih – Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçı, 30-04-2024 Salı günü TV 8 Buçuk, CBC Sport, Exxen, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

 

Bakmadan Geçme