• Haberler
  • Siyaset
  • AK Partili İsim Açıkladı DEM Parti Sandığa Gitmeyecek Bize Verecek!

AK Partili İsim Açıkladı DEM Parti Sandığa Gitmeyecek Bize Verecek!

Yerel seçimlere sayılı günler kala partilerin ittifak ve işbirliği çalışmaları halen devam ediyor. Siyaset gündeminin en çok merak edilen konusu ise DEM Parti'nin hangi parti ile ittifak yapacağı konusu.

AK Parti Ankara Bala Belediye Başkan Adayı katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamayla siyaset gündemine bomba gibi düştü.

AK Parti ve MHP liderleri ile belediye başkan adayları her fırsatta Cumhuriyet Halk Partisi'ni DEM Parti ile işbirliği yapmakla itham ederken AK Partili isimden çok konuşulacak DEM Parti itirafı geldi.


AK Parti Ankara Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran, katıldığı televizyon programında DEM Parti ile ilgili sorulan soruya "Biz görüştük onlarla, sandığa gitmeyecekler, bize verecekler” dedi.

AK Parti Ankara Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran, KON TV'de yayınlanan bir programda dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Programın yayından önceki hazırlık sürecinde çekilen görüntülerde, Buran'ın programın sunucusuyla soruları önceden konuştuğu ve DEM Parti ile işbirliği konusunun gündeme geldiği ortaya çıktı. Görüntülerde, sunucunun "Kürtçü DEM Parti ile işbirliği sorusuna bu konuya girelim mi?" şeklindeki sorusuna Buran'ın "O konuya girmeyelim. Gerek yok. Biz görüştük onlarla. Bize verecekler" şeklinde cevap verdiği duyuluyor.

Bu açıklama, programın canlı yayınında da gündeme geldi. Buran, sunucunun işbirliği ile ilgili sorusuna, "O konuya girmeyelim, gerek yok. Biz görüştük onlarla, sandığa gitmeyecekler, bize verecekler" diyerek cevap verdi. Buran'ın bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı bulurken AK Parti DEM Parti ile anlaşmaya mı vard? sorularını akıllara getirdi.

Bakmadan Geçme