Şampiyonlar Ligi'nde Bugün Hangi Maçlar Var? 12 Mart Salı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Saat 23:00'te başlayacak 2 maçta çeyrek finale çıkacak takımlar belli olacak.

BUGÜN 2 MAÇ VAR!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 12 Mart Salı akşamında Arsenal ile Porto karşı karşıya gelirken, Barcelona da Napoli ile mücadele edecek. Her iki maç da saat 23:00'te başlayacak.

Arsenal Porto karşısında ilk maçını 1-0 kaybetmişti. Arsenal'in ev sahipliğinde oynanacak maçta 1-0'lık skor dışında iki takımdan birisi üst tura çıkacak.

Napoli ile ilk maçını deplasmanda oynayan Barcelona ise 1-1 berabere kalmıştı. Evinde tur için tüm kozlarını sahaya sürecek olan Barcelona üst tura çıkmak için kazanma hesapları yapıyor.

MAÇLAR HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

BARCELONA - ARSENAL MAÇI

Barcelona ile Napoli arasında oynanacak mücadele EXXEN'de ve CBC Sport'ta yayınlanacak. Lluís Companys Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan maçı CBC Sport'tan ücretsiz izleyebilirsiniz.

ARSENAL - PORTO MAÇI

Arsenal ile Porto arasında oynanacak mücadele EXXEN, TV8,5 ve itv'den canlı yayınlanacak. Maçı futbolseverler TV8,5'tan ücretsiz takip edebilecek.

MUHTEMEL 11'LER:

Barcelona: M. ter Stegen, Kounde, Araujo, Pau Cubarsi, Cancelo, Lopez, Christensen, Gündoğan, Yamal, Lewandowski, Raphinha

Napoli: Meret, Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera, Anguissa, Lobotka, Traore, Politano, Kvaratskhelia, Osimhen

Arsenal: Raya, White, Saliba, Gabriel, Kiwior, Odegaard, Jorginho, Rice, Saka, Trossard, Havertz

Porto: Costa, Mario, Pepe, Otavio, Borges, Gonzalez, Varela, Conceiçao, Pepe, Galeno, Evanilson