• Haberler
  • TV
  • Şahane Hayatım 26.Bölüm İzle! Son Bölüm Tek Parça

Şahane Hayatım 26.Bölüm İzle! Son Bölüm Tek Parça

Şahane Hayatım 26.Bölüm İzle! Son Bölüm Tek Parça... NOW TV'nin çarşamba günleri yayınlanan dizisi Şahane Hayatın 8 Mayıs akşamında 26.bölümü ile ekranlara geliyor. Her hafta heyecan dolu sahneleri ile en çok izlenen dizilerden olan Şahane Hayatım'da bu hafta neler yaşanacak?

Şahane Hayatım 26.Bölüm İzle! Son Bölüm Tek Parça

Onur’la görüntüleri ifşa olan Didem, Şebnem ve Melisa’ya karşı harekete geçer. Ve ikisini hedef alan bir video paylaşır. Video sosyal medyada büyük yankı uyandırır. Videoyu hazmedemeyen Şebnem, Didem’i en yumuşak karnından vurmaya karar verir. Mange’yi Didem’in elinden alır. Onur ise Didem’le görüntülerini çeken Ahmet’i tuzağa düşürür.

Köşeye sıkışan Ahmet, Mesut’tan yardım ister. Mange’yi kaybeden Didem intikam duygusuyla iyice bilenir ve Şebnem’in evini alması için Onur’a baskı kurar. Evde Şebnem’in yaşamasını zaten istemeyen Onur evi tahliye etmesi için Şebnem’e ihtar gönderir. Çaresiz kalan Şebnem’e yine en büyük çareyi Mesut bulur. Şebnem ve Melisa, Didem’e karşı beraber savaşırken artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır.

ŞAHANE HAYATIM 26.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme