• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş 1 Puanı Uzatmalarda Kurtardı! Hatayspor Kendini Ateşe Attı

Beşiktaş 1 Puanı Uzatmalarda Kurtardı! Hatayspor Kendini Ateşe Attı

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Müsabaka 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, düşme hattında olan Hatayspor'u konuk etti. Siyah-beyazlı ekip 2 sefer geriye düştüğü karşılaşmada uzatma dakikalarında VAR kararı ile gelen penaltı golüyle karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.

Hatayspor, uzatma dakikalarında yediği golle ligde kalma şansını diğer takımların alacağı sonuca bırakmış oldu.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Atakaş Hatayspor'u konuk eden Beşiktaş, 90+7. dakikada Aboubakar'ın attığı penaltı golüyle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Mücadelenin ilk yarısı düşük tempoyla başladı. Hatayspor, 27. dakikada Massanga'nın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Siyah-beyazlılar, bu golün ardından baskısını arttırsa da skoru değiştiremedi ve ilk 1-0 Hatayspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, 50. dakikada Gedson Fernandes'in golüyle skoru 1-1'e getirdi. Konuk takım, bu golden yalnızca 5 dakika sonra yeniden öne geçti. Dele-Bashiru'nun 55. dakikadaki golünde ofsayt bayrağı kalsa da VAR incelemesinin ardından geçerlilik kazandı. 

Kalan dakikalarda Beşiktaş, Hatayspor kalesini ablukaya aldı. 90+7. dakikada kazanılan penaltıyı Aboubakar gole çevirdi ve mücadele 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Bakmadan Geçme