• Haberler
  • Dünya
  • Rusya'daki Saldırıyı Kim Yaptı? Moskova'da Neler Yaşandı?

Rusya'daki Saldırıyı Kim Yaptı? Moskova'da Neler Yaşandı?

Moskova'daki Crocus konser salonunda, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası, Crocus City AVM'nin çatı kısmının yandığı ve yakınlarında bir patlamanın meydana geldiği belirtildi. Dünya gündemine bomba gibi düşen saldırı sonrasında, saldırıyı kimin gerçekleştirdiği tartışılmaya başlandı. ABD'nin yaptığı açıklama ise dikkat çekti

Rusya'nın başkenti Moskova'da konser salonuna maskeli kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi. ABD, "Tüm dünya Moskova'daki saldırıyı kınamalı" açıklaması yaptı.

ÖLÜ SAYISI ARTIYOR!

Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir konser salonunda silahlı saldırı meydana geldi. Kimliği belirsiz maskeli kişiler tarafından otomatik silahlarla gerçekleştirilen saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

Moskova'nın "Crocus City Hall" adlı konser salonuna düzenlenen saldırıda, en az 3 kişi oldukları belirtilen silahlı kişiler etrafa ateş açtı.

İKİNCİ BİR PATLAMA!

Beyaz Saray'dan silahlı saldırı görüntülerinin korkutucu olduğu açıklanırken Moskova'da yaşayan Amerikalıların bulundukları yerde kalmaları ifade edildi.

İnterfaks haber ajansına göre konser salonu yakınlarında ikinci bir patlama meydana geldi. 

Patlama sonrası Moskova'daki havalimanlarında güvenlik önlemleri sıkılaştırıldı. Moskova'da hafta sonu yapılacak tüm toplu etkinlikler iptal edildi.

SALDIRIYI KİM GERÇEKLEŞTİRDİ!

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşanan saldırıyla alakalı henüz kimin yaptığını ifade eden bir açıklama yapılmadı.

Bakmadan Geçme