PSG Real Sociedad Maçı Canlı İzle 14 Şubat 2024

PSG Real Sociedad Maçı Canlı İzle 14 Şubat 2024... PSG ile Real Sociedad, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. PSG – Real Sociedad, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 maçı, 14-02-2024 Çarşamba günü İçtimai TV, Exxen TV, Exxen, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 23:00.

Real Sociedad, deplasmanda PSG’ye konuk oluyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda yoluna kayıpsız devam etmek isteyen PSG, taraftarı önünde avantajlı bir skor alarak İspanya’da deplasmana rahat çıkmak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda mücadele eden PSG, grubu Milan ve Newcastle United’ın önünde ikinci tamamlayarak son 16 turuna kalmaya hak kazandı. Real Sociedad ise İnter, Benfica, Salzburg gibi takımların önünde D Grubu’nu birinci sırada tamamladı.

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda PSG evinde Real Sociedad’ı ağırlayacak. Grup aşamasının en dikkat çeken takımlarından birisi olan Real Sociedad başarısını tekrarlamak istiyor.

Fransa Ligi’ni domine eden PSG ise kulüp düzeyinde Avrupa’nın en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor.

PSG - Real Sociedad mücadelesi 14 Şubat Çarşamba günü saat 23:00’da başlayacak. Karşılaşma Exxen üzerinden ekranlara gelecek.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme