Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun bilinmeyen gerçeği ortaya çıktı

Yeşilçam'ın efsaneci oyuncusu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu duyurarak gündem olan Duygu Nebioğlu annesini arıyordu. Metin Akpınar'ın gayri resmi ilişkisinden dünyaya gelen Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı olduğu ortaya çıktı. Metin Akpınar'ın gerçekte eşi kim? Metin Akpınar'ın başka çocukları var mı? İşte detaylar:

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına katılan Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı ve Akpınar ile Suphiye Orancı'nın resmi olmayan ilişkisinden dünyaya geldi. Annesi Suphiye Orancı'yı arayan Duygu Nebioğlu'nun 4. kardeşi daha ortaya çıktı.

AKPINAR 10 YIL ÖNCE ÖĞRENDİ!

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı ile evlilik dışı ilişkisinden 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler, yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Türkiye'nin gündemine oturan bu haber sonrasında Metin Akpınar, kızlarını kabul ettiğini duyurmuştu. 1961'de Göksel Akpınar ile yaptığı evliliğinden çocuğu bulunmayan 81 yaşındaki Metin Akpınar, evlilik dışı kızları olduğunu 10 yıl önce öğrendi.

DUYGU NEBİOĞLU'NUN ANNESİ SUPHİYE ORANCI KİM?

Metin Akpınar ile evlilik dışı ilişkisi olduğu ortaya çıkan, Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın Yeşilçam filmlerinde oynadığı ve figüran olarak rol aldığı ortaya çıktı.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun bilinmeyen gerçeği ortaya çıktı

Suphiye Orancı, ikiz olan çocuklarını Antalya'nın Kepez ilçesinde dünyaya getirmiş. Sonrasında ise Almanya'ya giden Orancı orada yaşamaya devam etmiş. Suphiye Orancı'nın İbrahim Tatlıses'in filmlerinde oynadığı da ifade ediliyor.

METİN AKPINAR'IN KAÇ ÇOCUĞU VAR? ÇOCUKLARI KİMLER?

Metin Akpınar'ın Almanya'da evlilik dışı bir de oğlu olduğu belirtildi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yıllar sonra iki kızı olduğu ortaya çıkan 82 yaşındaki Metin Akpınar hakkında yeni iddialar ortaya attı. Metin Akpınar uzun yıllar Göksel (Özdoğdu) Akpınar ile evli. Bu evlilikten çiftin çocukları dünyaya gelmedi. Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra yasak ilişkinden 2 kızı var. Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu kardeşlerin Metin Akpınar'ın çocukları olduğu ortaya çıktı.

METİN AKPINAR'IN GERÇEKTE EŞİ KİM?

Metin Akpınar'ın 62 yıllık eşi olan Göksel Özdoğdu hakkında çok detaylı bilgi yer almıyor. 1961 yılında Göksel Özdoğdu ile evlenen Metin Akpınar, evliliğini çok fazla medya önünde yaşamıyordu. Metin Akpınar ile Göksel Özdoğdu'nun komşu oldukları ve bu şekilde tanışıp evlendiklerine dair bilgiler var. Anlatılanlara göre; Akpınar ve Göksel Özdoğdu evlilikleri sırasında çocuk yapmama kararı almışlar.

DUYGU NEBİOĞLU KİM?

Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, 1988 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Duygu Nebioğlu doğar doğmaz annesi onu Antalya'da bir köye bıraktı. Nebioğlu, 6 aylıkken çocuk esirgeme kurumuna verildi. Bir süre ikiziyle birlikte çocuk esirgeme kurumunda kalan Nebioğlu, henüz 6 yaşındayken 1994 yılında öğretmen bir çift tarafından evlat edinildi. 21 yaşındayken babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendi. 13 Ekim 2023 günü itibariyle Metin Akpınar'ın nüfusuna geçti.

Bakmadan Geçme