• Haberler
  • TV
  • Korkma Ben Yanındayım Reyting Sonuçları! Dizi Tuttu mu?

Korkma Ben Yanındayım Reyting Sonuçları! Dizi Tuttu mu?

Korkma Ben Yanındayım Reyting Sonuçları! Dizi Tuttu mu?... NOW TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin izlenme oranları merak konusu oldu.

2 SIRA GERİLEDİ!

Korkma Ben Yanındayım dizisi ilk hafta 7.sırada yer almıştı. Geçtiğimiz hafta ise dizi 9.sıraya geriledi.

 

9 MART REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI!

9 Mart Cumartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Bu sonuçlara göre Korkma Ben Yanındayım dizisi 7.sırada yer aldı.

 

KADROSUNDA KİMLER VAR?

 

Yönetmen koltuğunda Merve Çolak’ın oturduğu, senaryosunu ise Erkan Birgören’in kaleme aldığı, merakla beklenen dizinin kadrosunda ise Şevket Çoruh,Günay Karacaoğlu, Murat Aygen,Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KORKMA BEN YANINDAYIM DİZİSİNİN KONUSU:

9 Mart Cumartesi günü izleyiciyle buluşmaya başlayan dizinin konusu ise şöyle; ailesinin gözbebeği İnci (Nilsu Berfin Aktaş) , Ulusözler Koleji’nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten (Eren Ören) hamile kalır. İnci’nin annesi Seher (Günay Karacaoğlu), aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır. Selahattin (Şevket Çoruh) ile kurdukları dünyada, evlatları için mücadele etmektedirler. En büyük hayalleri de onları her zaman gururlandıran kızları İnci’nin doktor olmasıdır. İnci’nin hamile kalmasıyla hayallerine koşan iki gencin ve ailelerinin hayatı sonsuza kadar değişir. Henüz doğmamış bebeğin, iki genç ve aileleri üzerinde estireceği rüzgâr merak konusudur.

9 MART'TA REYTİNG SAVAŞI KIZIŞIYOR!

ATV'de Kardeşlerim dizisi 120.Bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta reytinglerde 3.sırada yer alan Kardeşlerim dizisinin bu hafta yine ilk 3'te yer alması bekleniyor.

Kanal D'de Üç Kız Kardeş dizisi izleyici ile buluştu. Reytinglerde ilk 10'da yer bulmaya devam eden Üç Kız Kardeş geçen hafta 7.sırada idi. Bu hafta yine ilk 10'a girmesi bekleniyor.

YAN ODA KAÇINCI OLACAK?

Star TV'de yeni dizi Yan Oda ilk bölümü ile ekranlara geldi. Oyuncu kadrosu ve konusu ile heyecanlandıran dizilerden olan Yan Oda'nın reyting sonuçları merakla bekleniyor.

Show TV'de Güldür Güldür Show kahkaha tufanı ile yeni bölümüyle izleyicinin karşısına geçiyor. Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Güldür Güldür Show geçen hafta reytinglerde 10.sırada yer almıştı. Programın yine sıralamasını koruyacağı tahmin ediliyor.

BİR YENİ DİZİ DAHA: KORKMA BEN YANINDAYIM!

NOW TV'de ise yeni dizi Korkma Ben Yanındayım ilk bölümü ile ekranlara geldi. Merakla beklenen Korkma Ben Yanındayım dizisinin reytinglerde sıralaması ne olacak?

TRT 1'de Gönül Dağı rüzgarı esmeye devam ediyor. Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi olan Gönül Dağı'nın yine bu hafta da ilk sırada yer alması bekleniyor.

TV8'de Survivor All Star 2024'te heyecan artarak devam ediyor. Geçtiğimiz hafta reytinglerde 2.sırada yer alan Survivor'ın bu hafta da üst sıralarda olacağı tahmin ediliyor.

Bakmadan Geçme