• Haberler
  • TV
  • 9 Mart Cumartesi Reyting Sonuçları! Yan Oda Korkma Ben Yanındayım

9 Mart Cumartesi Reyting Sonuçları! Yan Oda Korkma Ben Yanındayım

9 Mart Cumartesi Reyting Sonuçları! Yan Oda Kardeşlerim Gönül Dağı... TV'de reyting yarışları devam ediyor. Cumartesi günü en çok hangi dizi izlendi? Yeni başlayan dizi Yan Oda reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı? Korkma Ben Yanındayım ne kadar izlendi?

Yan Oda dizisi ilk haftalarda ilk 10'a girememişti. Ancak geçtiğimiz hafta 7.sırada yer aldı. Dizinin reytinglerinde bir artış yaşanıyor.

ATV'de Kardeşlerim dizisi 120.Bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta reytinglerde 3.sırada yer alan Kardeşlerim dizisinin bu hafta yine ilk 3'te yer alması bekleniyor.

Kanal D'de Üç Kız Kardeş dizisi izleyici ile buluştu. Reytinglerde ilk 10'da yer bulmaya devam eden Üç Kız Kardeş geçen hafta 7.sırada idi. Bu hafta yine ilk 10'a girmesi bekleniyor.

YAN ODA KAÇINCI OLACAK?

9 MART REYTİNG SONUÇLARI:

 

9 Mart Cumartesi gününe ait reyting sonuçları açıklandı. Buna göre; Gönül Dağı yine bu hafta 1.sırada yer aldı. 2.sırayı ise geçen hafta olduğu gibi Survivor kaptı.

Kardeşlerim dizisi yine 3.sırada yer bulurken yeni başlayan dizilerden Korkma Ben Yanındayım 7.sıradan reytinglere dahil oldu. Ancak Star TV'nin Yan Oda dizisi beklediği karşılığı bulamadı ve ilk 10'a giremedi.

Star TV'de yeni dizi Yan Oda ilk bölümü ile ekranlara geldi. Oyuncu kadrosu ve konusu ile heyecanlandıran dizilerden olan Yan Oda'nın reyting sonuçları merakla bekleniyor.

Show TV'de Güldür Güldür Show kahkaha tufanı ile yeni bölümüyle izleyicinin karşısına geçiyor. Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Güldür Güldür Show geçen hafta reytinglerde 10.sırada yer almıştı. Programın yine sıralamasını koruyacağı tahmin ediliyor.

BİR YENİ DİZİ DAHA: KORKMA BEN YANINDAYIM!

NOW TV'de ise yeni dizi Korkma Ben Yanındayım ilk bölümü ile ekranlara geldi. Merakla beklenen Korkma Ben Yanındayım dizisinin reytinglerde sıralaması ne olacak?

TRT 1'de Gönül Dağı rüzgarı esmeye devam ediyor. Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi olan Gönül Dağı'nın yine bu hafta da ilk sırada yer alması bekleniyor.

TV8'de Survivor All Star 2024'te heyecan artarak devam ediyor. Geçtiğimiz hafta reytinglerde 2.sırada yer alan Survivor'ın bu hafta da üst sıralarda olacağı tahmin ediliyor.

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI:

Bakmadan Geçme