Yargı Yeni Bölüm Bugün Var mı? 22 Mayıs Pazar

YARGI 33.BÖLÜMÜ İLE EKRANLARDA!

Kanal D'de pazar günleri izleyicisi ile buluşan Yargı dizisi bu hafta 34. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Pazar günleri TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat ile reyting yarışı içerisinde olan Yargı geçtiğimiz hafta hem Total'de hem AB'de birinci olmuştu. Vazgeçilmez haline gelen Yargı bugün saat 20:00'den itibaren 34.bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak.

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ceylin zaten çıkmazlarla dolu olan hayatı ve karışık duygularının yanında bir de ölüm tehlikesi içerisinde yaşadığının farkında bile değildir. Ilgaz ise bütün yaşadıklarından sonra hiçbir yere sığamamaktadır. O da Ceylin’in içerisine düştüğü bu büyük tehlikeyi sezmenin bir adım uzağındadır.

Acaba Ilgaz ve Ceylin düştükleri bu bıçak sırtı halden kurtulabilecekler midir? Yekta Tilmen adliyenin hemen önünde Pars Savcı tarafından suç üstü yakalanmıştır.

Ne zamandan beridir “tanık” olarak aradıkları Serdar’ın bir anda Yekta’nın aracının içinden çıkması, şimdiye kadar sinsice kurulan tüm oyunun gidişatını ciddi bir şekilde değiştirecektir. Serdar’ın olayları anlatmasıyla birlikte Zafer’in öldürülmesi vakasında  hiç beklenmedik, sürpriz birlikteliklerin olduğu ortaya çıkaracaktır.

Ilgaz ve Ceylin’in yoluna duvar gibi çıkan engel yalnızca ölüm tehlikesi de değildir, Zafer’in ölümünün şüpheleri hala üstlerindedir. Bundan sonrası için, kendi kendilerine geldikleri ayrılık noktasında verecekleri kararları ne yönde olacaktır?

Bakmadan Geçme