• Haberler
  • Ekonomi
  • 26 Nisan Cuma 2024 Altın Fiyatlarında Yükseliş Tekrar Başladı

26 Nisan Cuma 2024 Altın Fiyatlarında Yükseliş Tekrar Başladı

Dün Merkez Bankasının faiz kararını açıkladıktan sonra Çeyrek altın düşüşe geçmişti, haftanın son günü 26 Nisan Cuma 2024 tekrar altın piyasası hareketlenmeye başladı. 26 Nisan Cuma Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ve çeyrek altında son durum nedir?

Dün Merkez Bankasının faiz kararını açıkladıktan sonra Çeyrek altın düşüşe geçmişti, haftanın son günü 26 Nisan Cuma 2024 tekrar altın piyasası hareketlenmeye başladı. Dün açıklanan faiz kararından sonra özellikle çeyrek altın 4.005 seviyelerine kadar düşmüştü, Bugün ise Gram altın ve çeyrek altın tekrar yükselişe geçti.

Altın fiyatları, günün ilerleyen saatlerinde açıklanacak olan ABD mart kişisel tüketim harcamaları (PCE) verisi öncesinde belirgin bir değişim göstermedi.Ortadoğu'da çatışmaların keskin şekilde tırmanacağı yönünde endişelerin azalmasıyla altı haftada ilk kez haftayı ekside kapamaya hazırlanıyor.

ALTIN YÜKSELİŞE GEÇTİ

Ons altın, yüzde 0,15 yükselerek 2.336 dolar seviyesinde işlem gördü.Gram ve çeyrek fiyatları hem ons altın hem de Dolar/TL'den etkilendi.Gram altın, 2.447 Türk Lirası civarında seyretti. Çeyrek altın ise 4.131 Türk Lirası seviyesinde el değiştirdi.

26 Nisan Cuma 2024 Altın Fiyatlarında Yükseliş Tekrar Başladı

MUHABİR

Bakmadan Geçme