Esra Erol'da 3 Çocuk Sahibi Sera Savaş Öztürk'e Kaçtı! Sera Soylu Kimdir?

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTILAR!


Ersin Bey kız kardeşinin sosyal medyadan kız kardeşinin Savaş Öztürk ile tanıştığını ve ona kaçtığını anlattı. 5 kardeş olduklarını söyleyen Ersin, Sera'nın en küçükleri olduklarını söyledi.

Zonguldak'ta yaşayan Sera Soylu'nun 5 Mayıs tarihinde evi terk ederek 3 çocuğunu da alıp kaçtı. 37 yaşındaki Sera Soylu gece vardiyasına giden kocasını yolcu ettikten sonra 3 çocuğunu da alarak evden kaçtı.

KAÇMADIM KENDİ İSTEĞİMLE GELDİM!

Esra Erol'un kaçmışsınız demesi üzerine kaçmadım kendi isteğimle geldim diyen Sera, mutlu olduğunu ve çocukları almak isterlerse geri vereceğini belirtti. Eşinin kendisini aldattığını söyledi. Boşanma davası açacağını söyleyen Sera, stüdyoya gelmek istemediğini de söyledi.

Savaş Öztürk hakkında bilgi vermek istemeyen Sera görüntülerinin de kaldırılmasını istedi.

SAVAŞ ÖZTÜRK'ÜN BABASI YAYINA KATILDI!

MİT'te görevli gibi bir iddia ile hakkında konuşmaktan çekinilen Savaş Öztürk'ün babası Esra Erol'da'nın canlı yayınına katılarak oğlunun daha önce 3 kere evlenip boşandığını ve herkesi kandırdığını 15 yıldır onunla konuşmadığını belirtti. MİT ile bir alakasının olmadığını hiçbir iş yapmadığını anlatan baba Öztürk, oğlunun milleti aldattığını anlattı.

Bakmadan Geçme