Engin Polat'ın cezaevinde görüş sırasında fotoğrafı paylaşıldı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan cezaevinde tutuklu yargılanan fenomen Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın cezaevinden fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialarla haklarında soruşturma başlatılan ve beş aydır cezaevinde bulunan fenomen Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ın görüş sırasında çekilen bir fotoğrafı paylaşıldı. Söz konusu fotoğraf sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi ve birçok yorum yapıldı.

Engin Polat’ın bu fotoğrafı sosyal medyada Galatasaray futbolcusu Mauro Icardi’ye benzetti. Kullanıcılar ayrıca “Adam kendine içerde bile bakıyor”, “Keyfi yerinde”, “Halinden memnun gibi” yorumları yaptı.

DİLAN-ENGİN POLAT DAVASINDE NE OLDU?

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım’da düzenlenen operasyon ile devamındaki operasyonlarda Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçlamalarla mahkemeye çıkarılan Dilan Polat ve Engin Polat 5 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Son olarak Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla ilgili olarak tutuklanan Engin ile Dilan Polat çifti dahil 12 şüphelilerin tutukluluklarına devam kararı verilmişti.

Bakmadan Geçme