Diablo 4 Game Pass'e Gelecek Mi?

Xbox'ın geçtiğimiz günlerde şirketin ilerleyen süreçteki planlarını anlattığı podcast yayını sırasında şirket başkanı Phil Spencer, Blizzard Entertainment'ın geliştirdiği MMORPG oyunu Diablo 4'ün Xbox Game üzerinden oynayabileceğini söyledi. Peki hangi tarihte oyun Game Pass abonelerinin hizmetine açılacak?

2023'ün son çeyreğinde Microsoft’un Activision-Blizzard’ı 70 milyar dolara satın almasından sonra şirketin oyunlarının Xbox Game Pass kütüphanesine eklenmesi bekleniyordu. Xbox Başkanı Phil Spencer ise sonunda Game Pass abonelerine müjdeyi verdi.

Diablo 4, Xbox Game Pass’e ne zaman geliyor?

Xbox şirketinin geleceği ile ilgili yapılan podcast sırasında Phil Spencer Diablo 4'ün 28 Mart'ta Xbox Game Pass'e geleceğini açıkladı. Spencer, "Diablo IV'ün 28 Mart'tan itibaren 34 milyon Game Pass abonesi tarafından hem PC hem de Xbox konsollarında oynanabileceğini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" sözlerine yer verdi. Diablo 4, ilk olarak 30 Mayıs 2023'te PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One ve Xbox Series X|S platformları için piyasaya sürüldü. İlk başta Blizzard'ın kendi platformu Battle.net aracılığıyla PC oyunculara sunsa da daha sonra Steam platformunda da çıkış yaptı.

Bakmadan Geçme