Ahsoka 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

İlk defa Star Wars: Klon Savaşları ile evrene dahil olan Ahsoka karakterinin kendine ait ilk live-action Dizisi olan 'Ahsoka', ilk sezonu ile Star Wars Hayranlarını ikiye bölse de sezon finalinin bittiği yerle alakalı olarak yeni sezon için de epey bir merak uyandırıyor. Peki 2. sezon ne zaman gelecek?

İlk defa Star Wars: Clone Wars animasyon dizisinde karşımıza çıkan Ahsoka karakteri, aslında Galaktik Cumhuriyet yıkılmadan önce Anakin Skywalker’ın padawanı, yani Öğrencisi idi. Hocası Skywalker ile klon savaşları zamanında cephenin en önünde mücadele eden Ashoka, zamanla savaşma konuşundaki becerilerini geliştirerek usta bir jedi savaşçısı ve komutana dönüştü. Ancak daha sonra Cumhuriyetin yıkılması ve yeni kurulan Galaktik İmparatorluk tarafından Jedi’ların avlanmaya başlaması ile gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlayan Ahsoka, yolu İmparatorluğa başkaldırmış isyancılar ile kesişince onun için yeni bir mücadele de başlamış oldu. Bu yeni mücadelesinde galaksinin en karanlık sırlarına kadar dalması gerekecekti, hatta belki de galaksinin dışında kadar.

Ahsoka 2. Sezon ne zaman çıkacak?

Ahsoka 2. sezonu için geçtiğimiz günlerde yapımcı Dave Filoni bir açıklama yaptı. 2. sezonun çekimlerinin başlandığını açıklayan Filoni, dizinin yeni sezonunda evrenin de çok ilginç yerlere gideceğinin sinyalini verdi. Bu habere göre muhtemelen serinin 2. Sezonu en geç 2025 yılının sonbahar aylarında bizlerle olacak.

Bakmadan Geçme